Loopbaancoaching

Wie ben je, wat kan je en wat wil je? Dat zijn belangrijke vragen in een loopbaantraject. Een loopbaan verloopt niet vanzelf, daar moet je aan werken. Soms is het nuttig bewust stil te staan bij je drijfveren, je doelen en je eigen persoonlijkheid. Daarbij spelen je eigen persoonlijke omstandigheden een belangrijke rol. 

Vaak is er op het loopbaanvlak meer mogelijk dan je denkt. Veel mensen zijn geneigd te denken vanuit de bedreigingen. Daardoor worden nieuwe mogelijkheden al snel de kop ingedrukt en niet nader onderzocht. Tijdens een loopbaantraject word je uitgedaagd om 'out of the box' te denken. Een onafhankelijke coach helpt je daarbij en daagt je uit. Naast analyse en inzicht is het van belang om tot concrete stappen te komen. Immers, wie niet waagt, wie niet wint...

HET LOOPBAANTRAJECT:
Het traject is afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden en kent een duidelijke focus. Wanneer je dat wilt wordt je werkgever erbij betrokken. Het kan ook zijn dat je werkgever mede-opdrachtgever is.

DE PSYCHOLOOG / LOOPBAANCOACH:
De coach heeft de eerste tien jaren van zijn loopbaan in het bedrijfsleven gewerkt. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar de geestelijke gezondheidszorg. Hij is goed thuis op het vlak van 'mens & werk' . Daarnaast kent hij de noordelijke arbeidsmarkt goed en kan hij gebruik maken van een uitgebreid netwerk. 

Lees ook:

Tien tips om je inzetbaarheid te vergroten